REUTERS/Susana Vera
REAKCIJA NAKON SLAVLJA

RONALDO PREKINUO POST DUG GODINU DANA Junak pobjede protiv Švicarske nakon hat-tricka komentirao koga želi u finalu, a poslao je poruku navijačima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. lipanj 2019. 10:18

Hat-trick Cristiana Ronalda odveo je sinoć Portugal u finale Lige nacija.

Prvi gol u 3:1 pobjedi Portugala protiv Švicarske Ronaldo je zabio u 25. minuti iz krasnog slobodnog udarca. Bio mu je to prvi gol iz slobodnog udarca za klub ili reprezentaciju od 2018. godine i utakmice protiv Španjolske na Svjetskom prvenstvu.

Ronaldo sada ukupno na kontu ima 88 golova u 157 nastupa za portugalsku reprezentaciju, a pritom je sedam puta zabijao hat-trick.

"Bila je to teška utakmica. Švicarska je odlična momčad i igrali su jako dobro i bili su opasni. Ali mi smo imali više šansi i svoje smo šanse iskoristili.Želio bih poslati poruku navijačima koji su odigrali ključnu ulogu i koji su nas nosili. Nadam se da će u finalu isto biti tako i da će nam dati motivacije i snage da osvojimo ovo natjecanje", rekao je Ronaldo nakon susreta protiv Švicarske.

Upitan je slavni Portugalac koga bi želio za protivnika u finalu, Englesku ili Nizozemsku?

"Protiv koga god ćemo igrati, bit će teško. I Nizozemske i Engleska su odlične reprezentacije, a nadam se da će Portugal pobijediti, posebice ako će atmosfera biti kao protiv Švicarske", zaključio je junak susreta.

Linker
02. svibanj 2024 05:15