Getty Images
NEIZVJESNA BUDUĆNOST PORTUGALCA

RONALDO ŠOKIRAO SVIJET, A SADA JE O SVEMU PROGOVORIO NJEGOV BLISKI PRIJATELJ 'Ako ode iz Madrida, onda to može biti u samo jedan od ova dva kluba'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. svibanj 2018. 11:50

Novinar i bliski prijatelj Cristiana Ronalda, Nuno Gomes progovorio je o zvijezdi Real Madrida, njegovim odnosom s predsjednikom kluba Florentinom Perezom, ali i o eventualnom odlasku sa Santiago Bernabeua.

- Ne mislim da će otići, ali iznervirala ga je činjenica da su u klubu rekli kako će srediti stvar oko novog ugovora. Vrijeme prolazi, a ništa se ne događa. Ali siguran sam kako će se sve riješiti. On je najbolji nogometaš na svijetu, ali je potplaćen i želi od kluba da se prema njemu ponašaju kao što se Barce ponašala prema Iniesti, Xaviju i Messiju. Malo pomalo im je obnavljan ugovor i podizana plaća.

Kada je odnos s predsjednikom kluba Florentinom Perezom u pitanju Gomes je kazao.

- Malo je zahladilo na toj relaciji. Obećan mu je novi ugovor i veća plaća. Kada je pitao u klubu kakva je situacija rekli su mu kako sada nije vrijeme. Sezona je završila, a još uvijek se ništa nije dogodilo. Nisu se držali svoje riječi.

Gdje bi mogao otići ako sve ne bude išlo po planu?

- Prerano je govoriti o tome. Ne postoji bolji klub od Reala za Cristiana. Voli ovaj grad. U parizu su uvijek govorili da bi ga voljeli dovesti. Kada je Europa u pitanju onda to može biti samo PSG ili povratak u Manchester United kojeg jako voli. Ipak, njegova želja je ostati i osvajati trofeje s Realom.

Linker
03. svibanj 2024 07:51