Vlado Kos / Cropix
OPET U DRUGOM PLANU

Rukavina: Neću biti bomba u svlačionici. Pošteno ću radit svoj posao i truditi se do kraja

Taj mladić baš nema sreće. Već nam je pomalo dosadno Rukavini postavljati ista pitanja. Stalno se vrti u krug, nikako da postane standardni u udarnom sastavu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. srpanj 2011. 17:28

Ante Rukavina opet je u drugom planu. Dva Dinamova napadača su Krstanović i Beqiraj. Rukavina je na klupi. Usput se i ozlijedio...

- Srećom, nije ništa ozbiljno. Mala upala trbušnog zida. Uskoro se vraćam u program rada. Morao sam zastati s treninzima da se problem ne proširi - kaže Rukavina.

Taj mladić baš nema sreće. Već nam je pomalo dosadno Rukavini postavljati ista pitanja. Stalno se vrti u krug, nikako da postane standardni u udarnom sastavu Dinama . Halilhodžić ga je držao “na ledu”, eto, sad je i kod Jurčića u istoj situaciji.

- Ha, čujte... Malo je sve to zanimljivo, zar ne? Što sad da vam kažem. Ima još priprema, utakmica za dokazivanje. Vidjet ćemo kako će se sve dalje razvijati.

Kazali ste nam prošli put “da je ostao Halilhodžić, otišao bih iz Dinama’. Što se sad promijenilo? Opet ne igrate u prvom sastavu. Razmišljate li opet o odlasku?

- Ne, ipak nije ista situacija. Različita je to priča.

Iako to Rukavina to nije rekao, zaključili smo da su kod bivšeg trenera egzistirali i neki drugi problemi osim igračke kvalitete. Nego, možete li vi kao nezadovoljnik zbog neigranja biti potencijalna bomba u svlačionici?

- Ne, neću biti bomba u svlačionici! Neću ja narušavati atmosferu u svlačionici. Nisam ja takav tip. Profesionalac sam, radit ću svoj posao pošteno, truditi se do kraja.

Linker
28. lipanj 2024 13:59