Ronald Goršić/CROPIX
POBJEGAO NA POHORJE

Rusi Bilića rešetaju pitanjima: 'Kako je raditi sa Sičevom, najboljim igračem ikada?'

Bilić je uoči dolaska na Pohorje gostovao u jednom TV showu na kojem je odgovraoa na bezbroj stupidnih pitanja
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 02. srpanj 2012. 21:00

Prije nego što je s momčadi sletio u Maribor i produžio do Pohorja, odskočne baze za napad na naslov prvaka, Slaven Bilić odradio je seriju televizijskih i magazinskih intervjua u Moskvi.

I dok je Bilić jučer testirao igrače Lokomotiva uoči žustrog starta drugog dijela priprema, ruski komentatori televizijskih zbivanja gotovo se zgražaju. Ne Bilićem, već TV voditeljima, koji su Biliću postavili niz stupidnih pitanja. Evo presjeka:

- Kako je raditi s Dmitrijem Sičevom, najboljim nogometašem ikada? - derao je glasnice gotovo ga napavši voditelj, Otar Kušanašvili.

- Jeste li ikada putovali automobilom s pet kotača? - na drugom showu pitanje postavlja Denis Boguš, aludirajući na "veličinu" Lokomotiva.

- Slažete li se da ste 20 puta slabiji od Dicka Advocaata? - upitao ga je ruski televizijski seks simbol, Ana Kasterova.

- Zašto ste u emisiju došli u rock'n'roll cipelama? - za kraj je izvukao mudroliju Gjorgij Dudja.

"Ako je i imao visoko mišljenje o Rusiji i Rusima, nakon ovog seta intervjua, dojam je sigurno splasnuo", zaključuje TV kritičar.

Biliću će zasigurno odgovarati odmak od gungule koja se oko njega stvorila; postao je apsolutni "must have" svake ruske redakcije koja iole drži do sebe. Maribor će mu napokon dati vremena za - nogomet.

Linker
06. svibanj 2024 01:03