ANTE RUKAVINA:

'S Jurčićem komuniciram, mogu se nametnuti. Kod Vahe je to bilo nemoguće...'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 24. srpanj 2011. 22:54

Zadnji, uvijek iz svlačionice izlazi zadnji. No, to inače rijetko tko primijeti, jer nije igrao, pa ga nije imao tko niti čekati. Međutim, poslije Intera ostalo je nekoliko novinara i nekoliko čestitara, ipak, bio je to prvi pogodak Ante Rukavine iz igre nakon onog Villarrealu prije 10 mjeseci. U međuvremenu je dao jedan na pripremama, jedan Šibeniku iz kaznenog udarca. U subotu je asistirao i zabio, zaradio ovacije onih dvije tisuće ljudi u Maksimiru.

- Nitko sretniji od mene što sam zabio, međutim, i bez tog pogotka odigrao sam dobro. No, to je sad iza mene, moramo se okrenuti Helsinkiju i samo Helsinkiju - pričao je Rukavina, koji nedvojbeno izgleda zadovoljniji nego dosad.

Ali nije samo taj gol promijenio raspoloženje, Rukavina je očito sretniji otkad je Kruno Jurčić sjeo na Dinamovu klupu. Znamo već kako je Ruki funkcionirao s Vahom, nije to bio neki odnos.

- Ne želim pričati o prošlosti, ali sad mi je super. Za ovaj je pogodak zaslužan Kruno Jurčić, s njim imam fantastičnu komunikaciju. Puno priča sa mnom, daje mi podršku. Ne samo ja, svi igrači su zadovoljni, atmosfera je odlična. Sve je mnogo lakše, napokon svi znamo što moramo činiti, svima je sve jasno, uživamo. Guštam u treninzima, nestrpljivo čekam svaki trening, baš se super osjećam - 'oprao’ je Rukavina posredno bivšeg trenera, iako ga direktno nije htio spominjati.

Već je i ranije rekao da bi sigurno otišao iz Dinama da je Vaha ostao na klupi. Sad sve izgleda svjetlije.

- Igrao sam 90 minuta, možda ću sad opet biti na klupi. Ali sad znam da se mogu nametnuti, da mogu kvalitetom iskočiti i da će moje vrijeme sigurno doći. Prije je to bilo nemoguće, što god da sam napravio, nisam se mogao vratiti. Bit će puno utakmica ove sezone, sigurno ću se naigrati. Najbolje utakmice su ispred mene - misli trenutačno treći Dinamov napadač, koji je lani, pogocima Györu uveo Dinamo u Europsku ligu.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U SUTRAŠNJEM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI

Linker
22. rujan 2024 22:22