DESCHAMPS

Sada ćemo malo uživati

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. lipanj 2014. 12:13

Francuski izbornik Didier Deschamps protiv Ekvadora je izveo kombiniranu momčad bez nekolicine prvotimaca, no i remijem bez pogodaka Tricolori su osigurali prvu poziciju u skupini E i susret s Nigerijom u osmini finala Svjetskog prvenstva u Brazilu.

- Ponekad je teško pobijediti. Imali smo prilike, vratar je zaustavio nekoliko udaraca, u par navrata nismo bili precizni. No, na kraju je sve dobro prošlo za nas. Prvi smo u skupini, kvalificirali smo se u osminu finala. Bilo je važno što smo i drugim igračima mogli dati priliku da uhvate ritam. Sad imamo pet dana da se pripremimo za Nigeriju, koja nije slučajno prošla dalje. Detaljno ćemo ih analizirati i dobro se pripremiti, ali prije razmišljanja o njima malo ćemo uživati u izborenom prolazu - rekao je Deschamps.

Karim Benzema ostao je bez postignutog pogotka u susretu s Ekvadorom.

- Voljeli bismo da smo pobijedili, ali postoje i komplicirane utakmice poput ove, njihov golman sve nam je obranio. Ključno je što nismo izgubili, svi smo vrlo sretni i ponosni zbog izborenog prolaska skupine. Nigerija u osmini finala? Nema lakih protivnika, to smo vidjeli i u ovoj utakmici - upozorio je Benzema.

Linker
10. svibanj 2024 00:11