Tomislav Kristo / CROPIX
ODUŠEVLJEN PROMJENOM SREDINE

SAMMIR PRONAŠAO NOVI KLUB Bivša zvijezda Dinama maksimalno motivirana pred novi izazov: 'Hvala ti Bože što si mi omogućio da toliko volim nogomet'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. veljača 2019. 20:21

Sammir ima novi klub. Bivši hrvatski reprezentativac i nekoć velika zvijezda zagrebačkog Dinama vraća se u Brazil gdje će nastupati za tamošnjeg drugoligaša Sport Recife.

Sammir u novi klub stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor u kineskom Wuhan Zallu, a Sport Recife bit će njegov prvi brazilski klub poslije Athletico Paranaensea iz kojeg je 2006. godine prešao u Dinamo.

U Recifeu 31-godišnjeg nogometaša predstavljaju kao naturaliziranog Hrvata koji je za Vatrene nastupao na Svjetskom prvenstvu 2014. godine te su mu već namijenili broj 10.

"Ovo je najveći klub na sjeveroistoku i mogu reći kako sam jako sretan i motiviran da pružim maksimum i usrećim sve oko sebe. Od uprave, do navijača, ali i samog sebe. Ovdje su me svi dobro prihvatili, a sada je na meni da vam pokažem svoj nogomet", izjavio je Sammir za službenu stranicu kluba, dok je na Instagramu nadodao.

"Hvala ti Bože što si mi dopustio da nastavim živjeti svoj san i što si mi omogućio da toliko volim nogomet."

Linker
03. svibanj 2024 17:32