SN
PRILIKA ZA OSTVARENJE SNA

SAMMIR SUTRA IGRA NA MAKSIMIRU Ljubimac zagrebačke publike pridružio se All Star ekipi protiv finalista Utakmice života

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. lipanj 2018. 15:51

Ljubimac zagrebačke publike vraća se na Maksimir.

Brazilac Sammir pridružio se All star ekipi koja će u nedjelju 10. lipnja na stadionu Hitrec Kacian od 17 sati zaigrati protiv ekipe finalista Utakmice života.

Finalna utakmica o kojoj priča cijela Hrvatska okupit će neka od najvećih imena hrvatskog nogometa, a finalisti se bore za jednogodišnji ugovor s GNK Dinamo i vrijednu novčanu nagradu što znači da nas očekuje izvrstan nogomet. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Zagreb, 020313.
Stadion Maksimir.
Prva, MAXtv 1. HNL. prvenstveni susret 22 kola, Dinamo - Slaven Belupo.
Na fotografiji: Sammir.
Foto: Srdan Vrancic / CROPIX
Foto: Srdan Vrancic / CROPIX
Sammir

Sammir će zaigrati uz bok Danijelu Pranjiću, Ivanu Bošnjaku, Gordonu Schildenfeldu i Jerki Leki. All star ekipu još čine jedan od najboljih strijelaca Slaven Belupa Bojan Vručina, hrvatski internacionalac Kristijan Ipša, dugogodišnji igrač Cibalie Ivan Maroslavac, bivši veznjak Dinama, Hajduka i Rijeke Dario Jertec, Pranjićev suigrač u Anarthosisu Ruben Rayos i napadač kineskog Daliana Ivan Božić, dok će gol braniti bivši vratar, a danas trener vratara NK Lokomotive Mario Jozić. U ekipi su još i Hrvoje Štrok i Tomislav Mikulić, a izbornik ekipe je Dinamova legenda Mario Tokić.

SN

Finaliste koje su odabrali Igor Štimac, Hrvoje Braović, Dario Krešić i Tihana Nemćić očekuje njihov posljednji i najveći izazov. Nakon tjedana napornih priprema i rada s vrhunskim stručnjacima zaigrat će utakmicu života i dobiti priliku za ostvarenje sna, a to je ulazak u svijet profesionalnog nogometa.

Finalnu emisiju Utakmice života kao i prijenos utakmice uživo možete gledati na HNTV u nedjelju od 16.30 sati.

Linker
18. svibanj 2024 10:46