REUTERS/Phil Noble
POSTOJI JEDNA PREPREKA

SAT VREMENA SE RASPRAVLJALO O BUDUĆNOSTI DEJANA LOVRENA Velikan ozbiljno zagrizao! Nakon pregovora procurila i plaća koju su spremili za Vatrenog

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. srpanj 2019. 20:54

Dejan Lovren već je neko vrijeme na meti talijanskih klubova, prije svega Milana koji je hrvatskog reprezentativca označio kao prioritetno pojačanje u obrambenoj liniji.

Koliko su Rossoneri ozbiljni, najbolje govore današnji tekstovi koji su osvanuli na brojnim talijanskim i engleskim portalima, a svi oni pozivaju se uglavnom na Calciomercato i novinara Nicola Schiru s Gazzette dello Sport.

Prema dostupnim informacijama, Lovrenov predstavnik Vlado Lemić sastao se u utorak s ljudima iz Milana. Njihov susret potrajao je nekih sat vremena, a većina medija ističe da kod velikog transfera Vatrenog postoji jedna prepreka.

Radi se o plaći hrvatskog reprezentativca. Naime, Lovren na Otoku zarađuje pet milijuna eura godišnje, dok mu klub sa San Sira može ponuditi četverogodišnji ugovor vrijedan 12 milijuna, što bi značilo dva milijuna manje po godini.

Otkako je u ljeto 2014. iz Southamptona preselio u redove Liverpoola za nešto više od 25 milijuna eura, Lovren je za Redse upisao 170 nastupa tijekom kojih je zabio sedam golova i tome dodao četiri asistencije.

Cijena koju je Liverpool navodno postavio za svog braniča je 20 milijuna eura, koliko i Lovren vrijedi prema Transfermarktu.

Linker
06. svibanj 2024 06:09