Clive Rose/Getty Images
MEGA MOMČAD

SEDMORICA VELIČANSTVENIH POJAČAVAJU KRALJEVSKI KLUB Procurila impresivna lista pojačanja Real Madrida: Sami titani stižu Vatrenima!

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 06. svibanj 2017. 10:40

Madridski Real zasigurno neće mirovati nadolazećeg ljeta kada su u pitanju transferi, a španjolski novinari su pronašli listu od sedam imena koja bi, barem neka od njih, mogla doći na Santiago Bernabeu.

Listu tako čine David De Gea, Gianluigi Donnarumma, Leonardo Bonucci, Eden Hazard, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe i Paulo Dybala.

Aktualni prvak Europe, čiji su članovi i hrvatski reprezentativci Luka Modrić te Mateo Kovačić, navodno je prvi 'pick' mladog francuskog talenta Mbappea, De Gea ne skriva osjećaje prema rodnoj Španjolskoj već dugo vremena i navodno je dobio zeleno svjetlo od sadašnjeg kluba Manchester Uniteda, a Griezmann je također voljan pristupiti Kraljevima – barem prema pojedinim navodima. Ali, ostatak s ove impresivne liste neće biti jednostavno dovesti.

Iako Real ne oskudijeva u novcu, igrači poput Mbappea bi ih mogli stajati 100 milijuna eura, pa je pitanje koliko će ostati za ostale, a svakako ne treba zanemariti činjenicu da su vezani ugovorima na duže vrijeme.

Realov predsjednik Florentino Perez je poznat kao tvorac takozvane ideje 'Galacticos', odnosno težnje za dovođenjem renomiranih međunarodnih imena, a s obzirom na miran protekli prijelazni rok (zbog UEFA-inih zabrana), valjda se jedva čeka vratiti starim navikama, pišu mediji. Ako uopće ijedan ili dva igrača s navedene liste zaista dođu, to će biti velik posao, a dio sredstava bi se namaknuo i od prodaje pojedinih igrača.

Morata i Rodriguez bi, naime, mogli napustiti klub jer nisu u prvom planu, a zainteresirani su bili engleski klubovi, pa ostaje vidjeti rasplet situacije. Cijena za ovu dvojicu zasigurno neće biti mala, moglo bi se uprihoditi više od 100 milijuna eura, a premierligaši imaju novca k'o u priči, no sve je to zasad u sferi špekulacija...

Ako ništa, barem je jasno da nas očekuje još jedan uzbudljiv prijelazni rok...

Linker
24. travanj 2024 22:59