CROPIX
JAVLJA SKY GERMANY

SENZACIJA IZ NJEMAČKE: ZVONIMIR BOBAN U VELIKOM STILU POKREĆE PROJEKT NOVOG MILANA Jedna od najvećih zvijezda Vatrenih dogovorila transfer karijere!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. lipanj 2019. 14:05

Priča o velikom transferu Andreja Kramarića u Milan dobila je danas novi, konkretan nastavak. Sky Germany javlja da je napadač Hoffenheima i hrvatske reprezentacije dogovorio osobne uvjete s Milanom, te da bi Kramarić trebao biti prvi u nizu hrvatskih nogometaša koji bi u novoj, Bobanovoj eri trebao stići na San Siro.

Zvonimir Boban prošlog je tjedna postao jedan od glavnih ljudi u Milanu, zajedno s legendom kluba Paolom Maldinijem trebao bi kreirati sportsku politiku i projekt vraćanja kluba u vrh europskog nogometa, a važnu ulogu trebali bi u svemu imati i hrvatski nogometaši. Maldini će obnašati funkciju tehničkog direktora, dok će Boban biti šef nogometnih operacija.

Boban je, navodi Sky Germany već otputovao u Njemačku gdje bi trebao dogovoriti iznos odšete i uvjete transfera s Hoffenheimom.

O kakvom se poslu radi? Kramarićev agent Vincenzo Cavaliere prije nekoliko je dana progovorio o transferu, nahvalio svog štićenika i iznio konkretan iznos.

"Teško je reći koliko će tražiti, ali vjerujem da oko 30-40 milijuna eura. Andrej je u Njemačkoj među onima koji su postigli najviše golova u posljednje dvije sezone, a nije igrao za Bayern ili Borussiju Dortmund. Postiže mnogo golova, a ima i niz asistencija".

Kramarić je prošle sezone u 37 nastupa zabio 22 gola za Hoffenheim pri čemu pet u Ligi prvaka.

Linker
03. svibanj 2024 02:03