Gonzalo Arroyo Moreno Getty Images
ZAINTRIGIRAO SVE

SENZACIONALNA IZJAVA BIVŠEG MOĆNIKA JEDNOG OD NAJVEĆIH TALIJANSKIH KLUBOVA GLASNO JE ODJEKNULA 'Lionel Messi uopće nije zabranjeni san'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. travanj 2020. 18:19

Bivši vlasnik milanskog Intera Massimo Moratti dao je zanimljivu izjavu u razgovoru za Radio Rai, a odnosi se na Lionela Messija.

Nije tajna da je Barcelona zainteresirana za dovođenje Interovog napadača Lautara Martineza čija odštetna klauzula iznosi 111 milijuna eura.

Moratti intrigantno kaže da se možda posao i dogodi ako Messija uključe o potencijalni posao.

"Ne mislim uopće da je Messi zabranjeni san. U završnoj je fazi svog ugovora i bilo bi nevjerojatno postignuće dovesti ga ovdje. Mislim da ćemo do kraja godine gledati čudne stvari kako se događaju. Možda će Lautaro otići u sklopu posla koji će dovesti Messija", rekao je Moratti, a njegove riječi prenijela je i Marca.

MILAN, ITALY - JANUARY 26:  New President of FC Internazionale Milano Erick Thohir and Massimo Moratti during the Serie A match between FC Internazionale Milano and Calcio Catania at San Siro Stadium on January 26, 2014 in Milan, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
Claudio Villa/Getty Images

Messijev ugovor s Barcelonom inače istječe na ljeto 2021. godine, a u tijeku su pregovori oko potpisivanja novoga. Messiju su 32 godine i za očekivati je da će karijeru završiti na Camp Nou, iako će Morattijeva izjava iznenaditi kako Interove, tako i Barcelonine navijače.

Linker
20. travanj 2024 13:19