VINCENZO PINTO Afp
POD POVEĆALOM

Alarm za europske velikane, jedan od najboljih igrača Juventusa napušta Torino i to bez odštete!

Paulo Dybala ovo će ljeta, prema svemu sudeći, napustiti Juventus
Piše: SNObjavljeno: 21. ožujak 2022. 16:58

Iako je prvotno bio postignut dogovor oko produljenja ugovora koji istječe koncem lipnja, iz redova talijanskog velikana su odlučili promijeniti financijske uvjete i sve je propalo.

Talijanski novinar Fabrizio Romano javlja kako je prema prvotnom dogovoru između Juventusa i Dybale argentinski ofenzivac trebao zarađivati oko 8 milijuna eura godišnje neto, plus bonuse kojim bi mu se moguća zarada povećala do 10 milijuna eura godišnje. Ugovor je trebao biti do 2026. godine.

Ali Romano sada tvrdi da Dybala nije zadovoljan s novim uvjetima koji smu ponuđeni, te je slobodan razgovarati s drugim klubovima.

image
VINCENZO PINTO Afp

Nakon nedjeljne 2:0 pobjede protiv Salernitane trener Juventusa Massimiliano Allegri je upitan za Dybalinu budućnost u klubu.

"Ima određenih mimoilaženja u mišljenju. Ne znam hoće li i dalje biti igrač Juventusa ili ne, to je pitanje za upravu. Paulo nije jedini kojem istječe ugovor, tu su i Bernardeschi, De Sciglio, Perin i Cuadrado", rekao je Allegri.

Dybala je u Juventus stigao iz Palerma 2015. godine i otad je u 283 nastupa upisao 113 golova. Ove je sezone dosad u 29 nastupa u svim natjecanjima upisao 13 golova i 6 asistencija.

Linker
25. travanj 2024 09:00