FILIPPO MONTEFORTE Afp
ZARADIO ISKLJUČENJE

Allegri razočaran, ali i ljut nakon drame na Olimpicu: ‘Netko iz Intera je prošao pored mene i udario me nogom‘

‘Bila je to dobra izvedba, ali smo se raspali pred kraj utakmice. Bilo je igrača koji nisu bili u potpunosti spremni‘
Piše: SNObjavljeno: 12. svibanj 2022. 06:11

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić s dva je gola u produžetku osigurao Interu osvajanje naslova pobjednika Talijanskog kupa, Inter je u finalu igranom u Rimu svladao Juventus sa 4-2 (1-0, 2-2).

Perišić je prvo u 99. minuti realizirao kazneni udarac kojim je doveo svoju momčad u vodstvo od 3-2, da bi u 102. minuti sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora još jednom svladao Perina i postavio konačni rezultat.

“Netko iz Intera je prošao pored mene i udario me nogom. Jako sam se naljutio, a isključenje je potpuno opravdano. Saznanje o tome što se točno dogodilo ništa ne mijenja. Možemo samo čestitati Interu na pobjedi. Ove sezone nismo osvojili niti jedan jedini trofej. Jedino što možemo je zadržati taj bijes za sljedeću sezonu kada se moramo vratiti pobjedama - rekao je Allegri nakon utakmice pa nastavio:

image
FILIPPO MONTEFORTE Afp

“Bila je to dobra izvedba, ali smo se raspali pred kraj utakmice. Bilo je igrača koji nisu bili u potpunosti spremni, ali učinili su sve što su mogli. Ovo je razočaravajuće, ali možemo im samo zahvaliti na trudu.

Allegri je također rekao kako je osvajanje Kupa obično šlag na torti po završetku sezone, ali ove godine predstavljao je čitavu tortu.

Linker
20. travanj 2024 11:59