ISABELLA BONOTTO AFP
NIKAKO NA ZELENU GRANU

ARGENTINČEVA BORBA S KORONOM I DALJE TRAJE, NOVI TEST JE POZITIVAN? Dan nakon ohrabrujuće vijesti stigao je novi hladan tuš za napadača Juventusa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. svibanj 2020. 23:34

Argentinski nogometni reprezentativac Paulo Dybala jednostavno se ne može riješiti koronavirusa. On mu je ustanovljen još 21. ožujka, baš kao i njegovoj djevojci, a nakon što se mislilo da je cijela stvar iza njega, očigledno još uvijek nije tako.

Iako su u ponedjeljak brojni talijanski mediji objavili da je Dybalin test konačno negativan, dan kasnije stižu nove informacije koje kazuju da je novi test uzet danas - pozitivan.

To znači da za razliku od njegovih klupskih suigrača koji su koronu preboljeli - Blaisea Matuidija i Danielea Ruganija, Dybala još uvijek ne može trenirati.

Juventusovi igrači vratili su se na treninge, otvorio se i klupski kamp za njihove aktivnosti, a još će se neko vrijeme morati trenirati individualno pa tek onda u nešto manjim skupinama. Italija je, podsjetimo, bila najveće europsko žarište korone, a stanje u toj zemlji postupno se normalizira pa je u ponedjeljak prestala višetjedna karantena u kojoj je bila čitava zemlja.

Linker
29. travanj 2024 12:36