ODD ANDERSEN Afp
ODUŠEVIO NA SP-U

Argentinska senzacija na pragu velikog transfera u Juventus, sve ovisi o sudbini jednoga igrača

Već je razgovarao sa svojom obitelji te je uvjeren kako će Juventus biti njegova nova destinacija
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 29. prosinac 2022. 09:45

Osvajač Svjetskog prvenstva u Kataru koji se pokazao kao jedan od bitnih kotačića u momčadi Lionela Scalonija, Alexis Mac Allister dao je zeleno svjetlo za prelazak u Juventus koji je pokazao snažan interes za njega. Hoće li posao biti sklopljen na ljeto ili već sada na zimu, ovisi o jednom igraču.

Izvješća Gazzette prenose kako u ‘‘staroj dami‘‘ očekuju da će i Weston McKennie i Adrien Rabiot napustiti njihove redove. Isti list tvrdi da je Allegri ostao ‘očaran‘ Argentinčevim nastupima na Svjetskom prvenstvu, a Mac Allister je interno razgovarao sa svojom obitelji, prijateljima i bliskim osobama o Bianconerima. Uvjeren je da će Juventus biti njegova sljedeća destinacija, nakon što napusti Brighton. U siječanjskom prijelaznom roku, potpisivanje bi bilo moguće samo ako se dogodi prodaja McKenniea, koji je prema Transfermarktu na radaru Tottenham Hotspura.

Adrien Rabiot će na ljeto otići besplatno nakon što mu istekne ugovor, a Mac Allister se vidi kao zamjena za Francuza. Argentinac je trenutno iznad Sergeja Milinković-Savića na Juveovom užem izboru, usprkos tome što su u njihovoj upravi svjesni da se nije lagano nositi s Brightonom s obzirom na to za koliko su prodali Marca Cucurellu. Španjolskog braniča prodali su za 65 milijuna eura u Chelsea ovoga ljeta. Vrijednost MacAllistera prema Transfermarktu trenutno iznosi 42 milijuna, ali Brighton će sigurno htjeti više.

Linker
18. svibanj 2024 19:46