FABRIZIO CARABELLI Nurphoto Via Afp
BOGATA PONUDA

Barcelona pokušala ‘oteti‘ Brozovića, Hrvat prelomio tešku odluku! Otkriveni financijski detalji ugovora

Hrvatski reprezentativni veznjak ima nekoliko ponuda, a izgleda da je donio odluku
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. veljača 2022. 11:17

Marcelo Brozović na stolu ima ugovor Barcelone koja mu nudi osam milijuna eura po sezoni, a tu je i Tottenham koji ga pokušava iz Italije odvesti u Englesku, ali talijanski mediji sada pišu kako je Hrvat već donio svoju odluku. Prema pisanju La Gazzette delo Sport Brozović je pristao na novi ugovor s Interom.

Nekoliko medija u Italiji piše kako je sve dogovoreno i da će hrvatski veznjak po novom ugovoru dobiti šest milijuna uera po sezoni. Ostaje samo pitanje vremena kada će ugovor i službeno biti potpisan i kada će to biti javno obznanjeno.

Prema pisanju spomenute Gazzete Brozović je čelnicima kluba već obznanio svoju odluku. Iako je tražio 7.5 milijuna eura po sezoni, a klub nudio 5.5 izgleda da su se našli na pola i dogovorili nastavak suradnje za šest milijuna po sezoni uz mogućnost da raznim bonusima zaradi i dodatnih milijun eura.

Talijani pišu kako je jedini razlog zašto još uvijek nije potpisan novi ugovor zapravo birokratske prirode. Odvjetnici obje strane još razrađuju detalje ugovora, ali klub i igrač su se dogovorili za nastavak suradnje.

Podsjećamo na SuperSportske Fantasy o kojem više detalja možete vijdeti OVDJE.

Linker
28. travanj 2024 05:40