TWITTER
OTVORIO DUŠU

‘Bio sam jak napadač, ali mrzio sam trčanje! Da možda nisam toliko lijen bio bih novi Zlatan Ibrahimović‘

‘Košarka mi je jako bliska. Bio sam dobar u nekoliko sportova, mogao sam birati, ali odabrao sam nogomet‘
Piše: SNObjavljeno: 28. listopad 2022. 22:42

Vratar Jurićevog Torina i srpski nogometni reprezentativac Vanja Milinković-Savić ove sezone briljira na vratima talijanskog prvoligaša, a to mu je ujedno donijelo i pozivnicu Dragana Stojkovića za nadolazeće SP u Kataru. Popularni ‘VMS‘ u razgovoru za tamošnje medije također je otkrio kako mu u početku karijere nogomet nije bio prvi izbor.

- Košarka mi je jako bliska. Bio sam dobar u nekoliko sportova, mogao sam birati, ali odabrao sam nogomet – rekao je VMS.

Vratar je poznato po tome što dosta dobro igra nogom, a ponekad se moglo vidjeti da izvodi penale i slobodne udarce. Sve je proizašlo iz činjenice da je u jednom trenutku karijer mogao biti i napadač.

image
JAVAD PARSA Afp

- Mrzio sam trčanje, pomalo sam lijen pa sam s 12 godina odabrao stajati na golu. Prije toga sam bio jak napadač, vjerujem da sam nastavio, postao bih novi Ibrahimović. Zlatan je moj idol - dodao je Vanja.

Puno mu je, kaže, savjetima pomogao brat Sergej Milinković-Savić, zvijezda Lazija.

- Pitao sam Sergeja o mnogim stvarima. Objasnio mi je da je život u Italiji lijep, a da je nogomet kvalitetan. Zato sam se odlučio za Serie A. Volim grad Torino, miran je i lijep, ima sve što treba jednom nogometašu.

Linker
17. travanj 2024 07:25