Amir Rrahmani (u sredini)

 MARCO BERTORELLO Afp
NE MOGU BEZ NJEGA

Bivši Dinamovac dobio novo priznanje: Iz Maksimira je otišao za 2,1 milijuna eura, sada vrijedi 25

Napoli je produžio ugovor sa svojim stoperom Amirom Rrahmanijem
Piše: SNObjavljeno: 27. svibanj 2023. 10:27

Napoli je nakon 33 godine ove sezone napokon osvojio naslov prvaka Italije, a uprava kluba sada ima za zadatak zadržati jezgru momčadi na okupu. Jednu važnu stvar po tom pitanju u Napoliju su napravili.

Naime, talijanski klub je objavio kako je dogovorio novi ugovor s Amirom Rrahmanijem. Reprezentativcu Kosova ugovor je istjecao nakon sljedeće sezone, a nakon ovog potpisa u Napoliju bi trebao ostati do ljeta 2027. uz dodatnu godinu kao opciju.

Ovo je velika stvar za Napoli jer je Rrahmani neizostavan dio obrane novog prvaka Italije, a potpis će dodatno obradovati navijači s obzirom na to da postoji velika mogućnost da njegov partner iz obrane, Kim Min-jae, ode u Englesku gdje ga traži nekoliko premierligaških klubova.

Podsjetimo kako je Rrahmani, nakon početka karijere na Kosovu i u Albaniji, u ljeto 2015. došao u Split te nakon jedne sezone otišao za 1,6 milijuna eura u Dinamo. Bio je na posudbi u Lokomotivi, igrao za Modre, a u ljeto 2019. je za 2,1 milijun eura otišao u Veronu. I tamo se zadržao samo jednu godinu te preselio u Napoli, a trenutna vrijednost po Transfermarktu mu je 25 milijuna eura.

Linker
27. travanj 2024 03:45