INDEPENDENT PHOTO AGENCY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Independent Photo Agency/alamy/alamy/profimedia
TRAŽEN I U 38. GODINI

Bivši Modrićev trener ponovno želi Luku, bila bi to prava transfer-bomba i instant-momčad za titulu!

Najveća prepreka bila bi igračeva plaća više od 19 milijuna po sezoni, procjenjuju Talijani.
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 08. prosinac 2022. 09:27

Luka Modrić je na radaru Rome. Kapetan hrvatske reprezentacije i glavni čovjek veznog reda Real Madrida 37-godišnji osvajač Ballon d‘Or, ima izvrsnu tehniku ​​i mogao bi Rome donijeti dodatno iskustvo u europskim kupovima. Trener Jose Mourinho ga jako dobro poznaje, jer su zajedno radili u Real Madridu.

Giallorossi očito ozbiljno gledaju prema ​​ljetnom mercatu tražeći čovjeka koji već neko vrijeme nedostaje u toj ulozi zbog svoje snage i taktičke korisnosti. Veznjaku ugovor s Realom istječe u lipnju 2023., datumu nakon kojeg bi mogao doći do Dybale i njegovih suigrača. Najveća prepreka bila bi igračeva plaća više od 19 milijuna po sezoni, kako procjenjuju Talijani.

Informaciju je plasirao Eadio radio na svom web portalu, a pritom je zatražio i mišljenje navijača koji su istaknuli prednosti i mane angažmana Modrića.

- Sjajan igrač, ali sljedeće godine će imati 38, Ronaldo je gotov, Modrić će također završiti, on je igrač koji je sada na kraju karijere - mišljenje je jednog od navijača Rome, dok drugi smatra da je Luka još uvijek na visokoj razini.

- Modrić je veznjak koji postavlja tempo i ima sjajnu viziju igre".

Generalno, navijači Rome drže da bi Vučica zaista mogla posložiti "instant momčad" za sljedeću godinu, ekipu za brzo osvajanje trofeja. S Modrićem na čelu?


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

S kojom taktikom bi Zlatko Dalić trebao krenuti protiv Brazila, a koji bi igrači donijeli Hrvatskoj prodornost i stabilnost na toj utakmici. O tim i drugim pitanjima u Mundocastu smo razgovarali s uglednim nogometnim trenerom Ilijom Lončarevićem.

Linker
19. travanj 2024 03:44