Gabriele Maltinti/Getty Images
NIJE MU JASNO

BIVŠI SUIGRAČ I PRIJATELJ TRAGIČNO PREMINULOG NOGOMETAŠA U NEVJERICI 'Ovo je skandal i potpuni nedostatak poštovanja! Ovo je najgori dan u mom životu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. ožujak 2018. 12:26

Fiorentinin vratar Ciprian Tatarusanu tvrdi da je Ligue 1 (francusko nogometno prvenstvo) pokazao totalno nepoštovanje prema tragično preminulom Davideu Astoriju.

Tatarusanu je bio Astorijev suigrač između 2015. i 2017. godine u Fiorentini, a sada za kruh zarađuje u Nantesu. U nedjelju je njegov Nantes odigrao 1:1 na gostovanju kod Marseillea u sklopu 28. kola francuskog nogometnog prvenstva, a rumunjski reprezentativac bijesan je na Ligue 1 što nisu održali minutu šutnje uoči utakmice u čast preminulom kapetanu Fiorentine, dok je za usporedbu, cijelo kolo u Serie A odgođeno.

Ciprian Tatarusanu
Gabriele Maltinti/Getty Images
Ciprian Tatarusanu

"Ovo je najgori dan u mom životu. Nije bilo minute šutnje za mog bivšeg suigrača i prijatelja Davidea Astorija. To je skandal i potpuni nedostatak poštovanja. Nakon ovakve drame nogomet pada u drugi plan", izjavio je razočarani vratar Nantesa.

Podsjećamo, Astori je preminuo u noći sa subote na nedjelju u Udinama gdje je njegova momčad čekala na ogled protiv Udinesea.

Ožalošćeni navijači Fiorentine su cijelu nedjelju proveli pred stadionom Artemio Franchi, paleći svijeće i moleći se, a na transparentima su osvanule brojne poruke i oproštaji od kapetana.

Linker
04. svibanj 2024 10:39