MAIRO CINQUETTI Nurphoto Via Afp
NISU GA ŠTEDJELI

Bivši Vatreni na udaru oštrih kritika: ‘Pedeset nijansi promašaja, kao da to namjerno radi‘

Bio je to njegov sedmi start ove sezone, a Pioli ga je iz igre izvadio u 70. minuti
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 08. travanj 2023. 14:37

Stefano Pioli odlučio je u susretu 29. kola talijanske Serie A protiv Empolija (0:0) odmoriti svojeg glavnog aduta u napadu,

Rafaela Leãa pa je priliku od prve minute dobio Ante Rebić. Bio je to njegov sedmi start ove sezone koja je za hrvatskog napadača presijecana ozljedama. Igrao je do 70. minute kad je umjesto njega ušao ranije spomenuti Portugalac, a talijanski mediji nisu bili impresionirani onime što je do tada prikazao.

Gazzetta dello Sport Rebićev je nastup opisala ovako.

- Pedeset nijansi promašaja. Pucao je u golmana, promašio glavom, probao iz blizine. Kao da namjerno promašuje - napisali su.

- Koliko je pogrešaka Rebić napravio. Nije to bila dobra večer za napadača Milana, koji je previše griješio pred golom Empolija u utakmici na San Siru. Iritantno. - nemilosrdni su bili na TuttoMercatoWebu

Isti mediji više su puta posljednjih mjeseci pisali kako će ga Milan prodati u narednom prijelaznom roku. Rebić je u grad mode stigao 2019. godine, prvo na posudbu iz Eintracht Frankfurta, a zatim je ostvario i transfer iduće sezone. Ugovor mu vrijedi do 2025. godine. Transfermarkt ga procjenjuje na deset milijuna eura, a upravo se Eintracht nameće kao moguća destinacija za igrača koji je ove sezone postigao tri i asistirao za dva pogotka aktualnog prvaka Italije.

Linker
20. travanj 2024 05:02