Giuseppe Marotta, Ignazio La Russa i Piero Ausilio

 Andrea Staccioli/insidefoto/shutterstock Editorial/profimedia
NIJE MU OVO BAŠ NA MJESTU

Bizarna objava nogometnog mogula: ‘Kreirao sam lažni profil da pratim djevojke, jedna mi je zadavala probleme‘

‘Pratio sam i igrače iz drugih momčadi, a provjeravam supruge i djevojke svojih igrača‘
Piše: SNObjavljeno: 05. srpanj 2023. 23:15

U milanskom Interu vlada odlična atmosfera. Prošlo je dovoljno vremena da prežale finale Lige prvaka, na tržištu se solidno snalaze, pa su tako i već neko vrijeme planiranu zamjenu za Marcela Brozovića pridobili nedugo nakon potpisa Vatrenog za Al Nassr. Bit će do Davide Frattesi, talijanski mediji najavljuju ga uz mnogo pompe, a slavodobitno je klicao i sportski direktor Piero Ausilio.

- Mnogi su željeli Frattesija, nije on bio meta samo jedne ili dvaju momčadi. Snažan je igrač, reprezentativac, privlačio je pažnju mnogih talijanskih klubova. Dugo smo radili na njegovu transferu i dečko je pružio ruku jer je Inter vidio kao najuvjerljiviji projekt. Sa zadovoljstvom zatvaram ovu operaciju - poručio je Ausilio, prenosi La Gazzetta dello Sport, a dodajmo da je Sassuolo od prodaje Frattesija zaradio 25 milijuna eura i Samuelea Mulattierija.

image

Davide Frattesi (desno)

ANTE CIZMIC Cropix

Hakan Çalhanoğlu i Davide Bastoni produžili su vjernost klubu, prvi do ljeta 2027., a drugi do 2028. godine, što su dodatne sretne vijesti za ekipu s Meazze. Zato je dobro raspoloženi Ausilio nešto "otkačenije" govorio pred talijanskim novinarima i otkrio dio vlastitih, detektivskih akcija.

- Nemam službeni Instagram profil, napravio sam lažni. Zašto? Da provjeravam supruge i djevojke svojih nogometaša. Od njih možete saznati mnogo toga, uključujući i osobnost igrača. Pratim čak i igrače iz drugih momčadi, ali prvenstveno sam kreirao račun jer mi je djevojka jednog nogometaša zadavala mnogo problema - kazao je, ali nije otkrio o kome se radi, iako bismo, da se baš moramo okladiti, najviše novca vjerojatno uložili na dobro poznatu Wandu Naru, suprugu nekadašnjeg centarfora Intera Maura Icardija, koja je stvarala probleme i u argentinskoj reprezentaciji.

Iako je Ausilio govorio u šaljivom tonu, u jednom slučaju nema zezancije. Taj se slučaj zove Romelu Lukaku. Inter bi ga rado zadržao u svojim redovima nakon posudbe belgijskog reprezentativca iz Chelseaja, ali Londončani dobro pamte da su ga u ovo vrijeme pretprošle godine iz milanskog kluba doveli za 113 milijuna eura.

image

Romelu Lukaku u dresu Chelseaja

JUSTIN TALLIS/AFP/PROFIMEDIA Justin Tallis/afp/profimedia

- Lukaku je dobra ideja, ali je igrač Chelseaja. Dijalog s engleskim klubom nikada nije prestao, ali oni računaju na njega u narednim sezonama, a mi moramo procijeniti jesmo li u stanju uzeti ga za stalno. On dobro zna da bismo ga htjeli vratiti u Inter, pokušat ćemo pronaći riješenje - rekao je Ausilio.

Linker
26. travanj 2024 00:04