GABRIEL BOUYS Afp
SERIE A

Brozović odigrao 78 minuta u Interovom porazu od Fiorentine, Juventus minimalno slavio protiv Verone

Bio je to treći uzastopni susret talijanskog prvenstva u kojem milanski klub nije uspio doći do bodova
Piše: HinaObjavljeno: 01. travanj 2023. 22:47

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić odigrao je prvo poluvrijeme za Atalantu koja je u prvoj utakmici 28. kola talijanskog prvenstva kao gost svladala posljednji Cremonese sa 3-1 (1-0).

Atalantu je u vodstvo doveo De Roon (44.) u završnici prvog poluvremena, na 1-1 je iz kaznenog udarca poravnao domaći kapetan Ciofani (56-11m), da bi pobjedu gostima osigurali igrači s klupe Boga (72) i Lookman (90+3) nakon lijepih akcija čitave momčadi.

U kasnijem terminu milanski Inter pretrpio je treći uzastopni poraz u Serie A izgubivši na svom terenu od Fiorentine sa 0-1 (0-0) u susretu 28. kola talijanskog prvenstva. Marcelo Brozović igrao je za Inter do 78. minute dok je Josip Brekalo ostao na klupi Fiorentine.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Giacomo Bonaventura u 53. minuti kada je najbrže reagirao na odbijenu loptu nakon što je Onana obranio udarac Cabrala. Fiorentini je ovo peta uzastopna prvenstvena pobjeda.

Juve slavio s minimalnih 1:0

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 28. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je kao domaćin svladao Veronu s minimalnih 1:0 (0:0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je Moise Kean u 55. minuti nakon lijepe kombinacije suigrača Fagiolija i Locatellija.

Sedmi Juventus sada ima 44 boda te je sve bliže momčadima koje se bore za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone iako mu je oduzeto 15 bodova. Drugi Lazio ima osam bodova više, treći Inter šest, četvrta Atalanta io peti Milan po četiri, a šesta Roma trui boda više.

Verona je, pak, ostala 18. sa 19 bodova, pet manje od 17. Spezije koja drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak u Serie A.

Linker
19. travanj 2024 01:54