Marcelo Brozović je glavna tema medija u Italiji

 VINCENZO PINTO Afp
TOP TEMA U ITALIJI

Brozovićev suigrač progovorio o potencijalnom odlasku Hrvata: ‘Jedno je pokazao i kad je bilo teško igrati tu‘

Nicolo Barella je u razgovoru za Gazzettu dello Sport odgovorio na goruće pitanje
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. prosinac 2021. 22:25

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović jedna je od ključnih tema u Italiji. Srebrni Vatreni ove je sezone u 23 utakmice zabio jedan gol i upisao dvije asistencije, a Interova momčad je gotovo nezamisliva bez njega. U klubu se trude da ga zadrže, no ne ide sve tako glatko.

Aktualni ugovor mu istječe u lipnju iduće godine, a sve je zapelo na financijama. Brozović kao jedan od ključnih igrača Intera traži oko šest, sedam milijuna eura po sezoni, dok mu Inter može maksimalno ponuditi 5.5 milijuna eura i tu zapinje cijela stvar.

Brozović bi tako mogao i napustiti Inter, a zainteresiranih ne manjka. Hrvat je na meti brojnih velikana i bogataša poput Manchester Uniteda, PSG-a, Atletico Madrida i Newcastlea koji bi mu bez problema dali traženi iznos. O cijeloj je situaciji progovorio i Brozovićev suigrač Nicolo Barella koji je za Gazzettu dello Sport rekao kako Hrvat voli Inter.

"Znam da Brozović voli ovaj dres, a to je dokazao svojim spektakularnim igrama. On voli Inter i jako je puno dao za ovu ekipu čak i onda kada je bilo teško igrati ovdje. Na njemu je da donese konačnu odluku", rekao je Barella.

Linker
05. svibanj 2024 01:10