Bonucci u dresu Juventusa

 Miguel Medina/AFP/Profimedia
NE ŽELE TRANSFER

Bura u Italiji, navijači Rome pobunili se protiv ikone Juventusa: ‘Da se nisi usudio doći‘

Sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, Bonucciju nije pametno dolaziti u Vječni grad
Piše: Vito TomasObjavljeno: 27. prosinac 2023. 08:01

Leonardo Bonucci je nakon katastrofalnih šest mjeseci u Union Berlinu na vratima odlaska. U epizodi poharanoj ozljedama, nemilosrdnosti trenera, pa i privatnim razlozima, Bonucci nije ‘kliknuo‘ s njemačkim nogometom. Lansirala se tako priča da je Talijan na vratima Rome, no nakon reakcija navijača upitno je hoće li se transfer ostvariti.

Naime, poznato je da je Bonucci legenda Rominog velikog rivala Juventusa pa su u skladu tome navijači Vučice vijest o mogućem transferu mrsko dočekali. Tako su ga na božićnoj fotografiji koju je europski prvak s Italijom objavio na društvenim mrežama navijači Rome zasuli negativnim komentarima.

"Da se nisi usudio doći u Romu", "On je igrač za mirovinu koji je utjelovio Juventusov duh pobjede pod svaku cijenu, pa i varanjem", "Star, iskorišten i uvijek slomljen", samo su neki od komentara upućenih Bonucciju.

Ipak, dio Rominih navijača smatra da transfer ne bi trebao biti ostvaren iz drugih, sportskih razloga.

image

Bonucci je na pragu odlaska iz Uniona

ELIANO IMPERATO Controluce Via Afp

"Ako neki nogometni klub 2024. misli probleme sanirati angažiranjem Bonuccija, to znači da ima puno ozbiljnije probleme nego na terenu, vrlo je kratkovidan i ne gleda prema budućnosti", komentar je koji aludira na dob Talijana koji će u svibnju napuniti 37 godina.

Neki talijanski komentatori primjećuju da su navijači Rome samo ukazali na svoju licemjernost. Brzo su zaboravili da su prije godinu i pol dana Dybalu iz Juventusa dočekali s velikim oduševljenjem. Argentinac se u međuvremenu prometnuo u jednog od lidera Mourinhove momčadi te redovito prima simpatije s tribina. S druge strane, Bonucci je pokazao da mu nije toliko stalo do lojalnosti. Juventus je već jednom "izdao" obukavši dres Milana, a čini se da će se ovim potezom hladna srca osvetiti Bianconerima koji su ga na ljeto nemilosrdno potjerali iz kluba.

Ne dođe li do transfera, Roma je naciljala alternativno pojačanje na poziciji stopera. Riječ je o njemačkom braniču Thilou Kehreru koji se nije snašao u redovima West Hama.

Linker
03. svibanj 2024 02:51