MARCO BERTORELLO
VRUĆA STOLICA

Conte bi uskoro mogao napustiti Inter! Talijani objavili dva velika imena koja bi ga mogla naslijediti

Talijanski Tuttosport donosi vijest kako su u Milanu već donijeli odluku da uruče otkaz Conteu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2020. 09:44

Nogometaši Intera uspjeli su u konačnici ostvariti zadani cilj na početku sezone, a to je direktan plasman u Ligu prvaka, ali izgleda kako čelnici u Milanu ipak nisu do kraja zadovoljni ostvarenim rezultatom.

Većina je uvjerena kako se Inter mogao do samog kraja boriti za naslov protiv Juventusa koji, pogotovo u drugom dijelu sezone, nije bio pretjerano uvjerljiv. Navodno su trener Antonio Conte i čelnici Intera u lošim odnosima što bi u konačnici moglo rezultirati i raskidom suradnje.

Talijanski Tuttosport donosi vijest kako su u Milanu već donijeli odluku da uruče otkaz Conteu, a već se navodno krenulo i u potragu za njegovim nasljednikom.

image
MIGUEL MEDINA

Prvi kandidati za taj posao su Massimiliano Allegri i Mauricio Pochettino koji su bez posla već neko vrijeme. S druge strane navijači vjeruju da Conte treba ostati i da Inter igra puno bolje otkako je on sjeo na klupu.

Ostaje za vidjeti kako će se čitava priča rasplesti, a Conteu na ruku ide i činjenica da bi mu Inter u slučaju otkaza morao isplatiti i veliku odštetu obzirom da po sezoniu džep stavi oko 12 milijuna eura.

Linker
20. travanj 2024 16:20