JOSE JORDAN Afp
PROBLEMI ZA PORTUGALCA

Cristiano Ronaldo pod istragom zbog ‘fantomskog ugovora‘ s posrnulim talijanskim velikanom!

Cristiano Ronaldo mogao bi biti ispitan u procesu istrage koja se vodi protiv Juventusa
Piše: SNObjavljeno: 02. prosinac 2021. 12:40

Naime, Juventus se tereti za financijske malverzacije teške čak 282 milijuna eura. Istraga obuhvaća predsjednika Agnellija, dopredsjednika Pavela Nedveda i bivšeg sportskog direktora Fabija Paraticija, a klubu prijeti degradacija u Serie B.

Juventus je navodno umjetno pumpao cijene igraćima, koristeći činjenicu da na transfernom tržištu ne postoji jasan cjenovni "benchmark".

Transfer Cristiana Romera u Tottenham u kolovozu težak 47 milijuna funti samo je jedan od 42 posla koji se nalazi pod istragom, a La Gazzetta dello Sport tvrdi da će tužitelj željeti ispitati i Cristiana Ronalda.

Navodno istražitelje zanima 'tajni sporazom' koji je Ronaldo postigao s Juventusom tijekom boravka u klubu prije odlaska na Old Trafford prošlog ljeta.

Prema navodima talijanskih medija postoje telefonski razgovori u kojima Juventusovi direktori razgovaraju o 'dokumentu koji nije smio postojati', vezanom uz Ronalda, a kojem istražitelji pokušavaju ući u trag sumnjajući u moguće malverzacije.

Ronaldo je tijekom boravka u Juventusu između 2018. i 2021. upisao 101 gol u 134 nastupa, prije senzacionalnog povratka na Old Trafford.

Linker
13. svibanj 2022 08:37