DIOGO PINTO/AFP
Portugalčev recept za zdravlje

Cristiano Ronaldo uzvratio udarac na napade: ‘To je sve laž, a ovo je prava istina...‘

‘U sljedećih deset dana tako će biti. Za mene je teško nemati kontakt s njima, ali...‘
Piše: SNObjavljeno: 17. listopad 2020. 15:00

Cristiano Ronaldo uzvratio je udarac talijanskom ministru sporta Vincenzu Spadafori koji ga je javno prozvao zbog kršenja sigurnosnih protokola oko koronavirusa.

Slavni nogometaš bio je pozitivan na koronavirus na testiranju provedenom uoči okršaja Portugala i Švedske, nakon čega se posebnim zrakoplovom vratio u Torino.

Spadafora tvrdi da Ronaldo nije imao potrebne dozvole od strane nadležnih zdravstvenih institucija za takav potez i da je to napravio na svoju ruku.

Ronaldo se dosad nije oglašavao po tom pitanju, ali nakon par dana je prekinuo šutnju.

"Nisam prekršio nikakav protokol. Kažu da sam prekršio talijanski zakon, ali to je sve laž. Razgovarao sam sa svojom momčadi i imamo odgovornost postupiti ispravno. Sve što je napravljeno bilo je autorizirano. A riječi Talijana kojeg neću imenovati su lažne i poštovao sam sve protokole", napisao je Ronaldo na Instagramu.

"Ja se u svojoj kući nalazim na jednom katu, a moja su djeca na drugom. U sljedećih deset dana tako će biti. Za mene je teško nemati kontakt s njima, ali moram poštivati pravila", dodao je Ronaldo.

Objasnio je Portugalac i zašto često, otkako je bio pozitivan na testu, boravi na suncu.

"Sunce mi puno pomaže. Možda ljudi nemaju takvu percepciju, ali zaista je tako. Kada god dobijem priliku volim se sunčati. U Torinu je to malo teže, ali uvijek pokušam uhvatiti 20 do 30 minuta sunca. Volim sjediti ili ležati na terasi i upijati sunce. Također pazim na unos vitamina c, selena i omega 3 kiselina kroz prehranu. Za mene je i san jako važan, to je najbolji lijek. Za mene je osam ili devet sati sna ključno. Jesti puno povrća i ne pretjerati sa slatkim ključno je za imunološki sustav", zaključio je Ronaldo.

Linker
25. travanj 2024 03:43