REUTERS/Massimo Pinca
'MORAMO MU ZAHVALITI...'

CRISTIANU RONALDU OVAKO NEŠTO NIJE SE DOGODILO OTKAKO JE STIGAO U JUVENTUS Trener ponudio objašnjenje za potez koji je razbjesnio najveću zvijezdu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2019. 09:57

Cristiano Ronaldo zamijenjen je u posljednje dvije utakmice Juventusa. Nije mu se to dogodilo nikad prije otkako je stigao u Torino iz Madrida na ljeto 2018. godine. Nakon što ga je trener Maurizio Sarri povukao iz igre u okršaju Lige prvaka protiv Lokomotiva, isto je učinio i u 55. minuti nedjeljnog okršaja protiv Milana.

Dakako, Ronaldu se takav trenerov potez nije svidio iako je upravo Paulo Dybala koji ga je zamijenio u 77. minuti zabio pobjednički gol protiv Milana.

Ronaldo je Sarriju uputio ljutiti pogled, navodno je opsovao sebi u bradu i uopće nije krenuo prema klupi već prema tunelu i svlačionici, te je stadion napustio prije završetka susreta.

Sarrijevo objašnjenje za vađenje Ronalda iz igre protiv Lokomotiva bila je navodna pošteda, jer se Portugalac, čini se, požalio na bolove u koljenu i bedrenom mišiiću.

Isto objašnjenje ponudio je i za zamjenu u derbiju protiv Milana.

"Moramo zahvaliti Ronaldu jer je napravio žrtvu u teškoj situaciji. Napravio je sve što može da bi igrao, ali vidio sam da se ne osjeća dobro i zamijenio sam ga. Prirodno je da igrač bude iziritiran kada ga se vadi s terena, posebice kada je naporno radio da bi tamo bio. U zadnje vrijeme ima problema s koljenom, dobio je udarac na treningu. Kada trenira visokim intenzitetom ili igra pokušava to kompenzirati i tako mu stradavaju list i bedreni mišić. To utječe na njegove izvedbe i trenutno nije na svom maksimumu. Svi igrači koji daju sve od sebe su frustrirani kada ih se zamijeni. Trenera bi trebalo puno više zabrinjavati kada nije tako", objansio je Sarri svoj potez.

Linker
25. travanj 2024 17:26