Zlatan Ibrahimović zabio je dva gola u susretu
 AFP
IBRA SE NE ZAUSTAVLJA

Čudesni Zlatan zabio dva gola i govorio o Mandžukiću! ‘Sad će nas biti dvoje za plašenje protivnika‘

Koronavirus, ozljede, apsolutno ništa ne može zaustaviti sjajnog Šveđanina
Piše: SNObjavljeno: 18. siječanj 2021. 23:06

Milan na Ibrin pogon gura dalje. Nova pobjeda, još jedna utakmica u kojoj je to doslovno bio njegov šou. Dva gola, oba njegova...

Milan je 2:0 slavio na gostovanju protiv Cagliarija u susretu 18. kola i tako zadržao vrh Serie A. Bila je ovo već 13. pobjeda Milana u prvenstvu i nastavljaju jurišati prema - kruni.

Ibrahimović? Prvo je zabio s bijele točke u 7. minuti, a konačan rezultat postavio je u 53. svojim drugim golom na utakmici. U svom povratku nakon ozljede zbog koje je izbivao mjesec dana opet je kritičarima začepio usta, jednostavno je nezaustavljiv...

Poslije susreta dobro raspoloženi Zlatan dao je intervju za Sky Sport, a tu je, osim golova, govorio i o novom pojačanju...

"Mandžukić je potpisao ugovor, postat će novi igrač Milana. Sad će nas biti dvoje za plašenje protivnika", komentirao je dolazk Hrvata nasmijani Ibrahimović.

image
AFP

Milan je od 74. minute imao igrača manje jer je Alexis Saelemaekers dobio drugi žuti karton. Vodeći Milan ponovno ima tri boda više od drugoplasiranog Intera.

Hrvatski veznjak Marko Rog zbog ozljede nije igrao za Cagliari, dok Ante Rebić zbog zaraze koronavirusom nije bio u sastavu Milana.

Arsenal je 3:0 pobijedio Newcastle i već petu utakmicu u nizu ne zna za poraz nakon katastrofalnog otvaranja sezone. Aubameyang (50. i 77. minute) i Saka (60. minuta) zabijali su u susretu 19. kola, a nakon nova tri boda Topnici su već - deseti na ljestvici.

Linker
16. travanj 2024 23:29