Dejan Stanković

 TIZIANA FABI Afp
NAZAD U SERIE A

Dejan Stanković nakon Zvezde sjeda na klupu talijanskog prvoligaša!? Kao igrač je tamo imao veliku karijeru...

Srbin je dobio prednost pred Danileom De Rossijem, dok je Claudio Ranieri odbio ponudu.
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 04. listopad 2022. 20:58

Srbin Dejan Stanković postat će trener Sampdorije, čeka se još samo službena objava kluba. Priča koja se vrtjela nakon smjene Marca Giampaola, poslije poraza od Monze 3:0, dobila je konkretne obrise.

Tijekom utorka momčad Sampdorije trenirala je u Bogliascu pod vodstvom trenera ekipe iz Primavere Felicea Tufana, a u subotu 8. listopada gostuje kod Bologne.

Trening je prošao bez ikakvih ekscesa od strane malobrojnih prisutnih navijača, iako su ljuti zbog zadnjeg mjesta na tablici. U međuvremenu, klupska uprava nastavila je kontaktirati više trenera da bi zaključila kako im je najbolji mogući izbor donedavni trener Crvene zvezde koji je kao igrač u Serie A imao veliku karijeru.

On je dobio prednost pred Danileom De Rossijem, dok je Claudio Ranieri odbio ponudu.

Stanković, koji je prije mjesec dana napunio 44 godine, vodio je Crvenu zvezdu od prosinca 2019. do prošlog ljeta, osvojio tri uzastopne titule, a onda je u kolovozu podnio ostavku nakon ispadanja u pretkolu Lige prvaka, trećem uzastopnom. Prethodno je obnašao dužnost pomoćnika Andree Stramaccionija u Udineseu u sezoni 2014/15. prije kratkog iskustva u omladinskom sektoru Intera od studenoga do prosinca 2019. godine.

Linker
25. travanj 2024 10:41