MIGUEL MEDINA
ON JE KAO STIJENA

Doktori ne mogu doći sebi nakon onog što su vidjeli! Tražit će dodatna istraživanja na Ibrahimoviću

Zlatan i u 39. godini igra fantastično, a Amerikanci žele vidjeti zbog čega je tome tako.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. studeni 2020. 15:40

Nema epiteta kojim Zlatan Ibrahimović nije opisan u nogometnom svijetu. Legenda, genijalac, čudotvorac, nazivaju ga, i to s pravom, svakakvim ukrasnim imenicama i pridjevima. Možda je neku novu izmislio upravo on sam, i to baš jučer.

Naime, ovoga je četvrtka prilikom dosta teškog domaćeg poraza od francuskog Lillea u Europskoj ligi (0:3), Ibra zamijenjen u drugom poluvremenu. Umjesto njega je na teren ušao hrvatski reprezentativac Ante Rebić, što je Zlatana baš jako naljutilo. Gestikulirao je prema treneru Stefanu Pioliju, malo je i vikao, prije no što se smirio...

Svi se pitaju kako to da ovaj 39-godišnji napadač i dalje igra na tako visokoj razini. Sedam golova u Serie A, uz još dva u Europskoj ligi, pa i one škarice proteklog vikenda protiv Udinesea... Tajna je možda u njegovim - koljenima.

Izjavio je njegov agent, kontroverzni Mino Raiola da su ga kontaktirali iz SAD-a, gdje je prije nastupao za LA Galaxy.

- Ibrahimović probija sve prognoze. Imao je jednu tešku ozljedu ranije, ali on i dalje igra nogomet, i to jako dobro. Sveučilišni liječnici i profesori iz SAD-a jednostavno ne mogu vjerovati. Ibra ima koljeno kao da uopće nije igrao nogomet već 20 godina, nakon svega u karijeri. Doktori mole Zlatana da ode na ispitivanja po završetku karijere da se vidi od čega je sazdano njegovo tijelo - rekao je Raiola.

Linker
08. svibanj 2024 05:09