Nicolo Barella

 GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
ILEGALNO KLAĐENJE

Doprvaka Europe uvlače u skandal, on izgubio živce: ‘Klauni! Vaša sr*** čitaju i moje kćeri‘

Talijanski mediji izazvali su mu brojne neugodnosti, pa je odlučio reći - dosta
Piše: SNObjavljeno: 22. listopad 2023. 07:19

Naslovnice talijanskih medija danima su praktički nepromijenjene. Kladioničarski skandal u koji su upleteni donedavni reprezentativci Sandro Tonali i Nicolo Zaniolo, te prije svih Nicolo Fagioli, glavna je tema nogometnog dijela ‘Čizme‘. Nogometaši čekaju eventualne kazne, pratitelji nova imena na "crnoj listi", a u petak je glasno odjeknuo istup Nicola Barelle.

Veznjak milanskog Intera izgubio je živce nakon što se njegovo ime danima proteže po novinama i portalima te dovodi u vezu s ilegalnim klađenjem. Barella čvrsto drži da nema nikakve veze s klađenjem, iako je poznati paparazzo Fabrizio Corona - koji je "cinkao" i gore navedenu ekipu - ustvrdio da je prošlosezonski doprvak Europe upleten u zamršenu priču.

Barella se za kraj radnog tjedna obrušio na talijanske medije, a posebice na novine La Verità. Ironično, u prijevodu se tiskana publikacija naziva "Istina", ali nakon što su prenijeli neugodne vijesti o Barelli, igrač će zaključiti da im ime baš i ne pristaje.

"Od novina zvanih ‘Istina‘ očekivao bih malo više ozbiljnosti. Jedina istina je da ste vi klauni! Predugo sam šutio unatoč svemu što se o meni piše ovih dana. Nikada nisam volio kockanje ni klađenje. Jedino za što sada brinem su moje kćeri i obitelj, koju moram zaštititi od ovih sra**. Zbog toga ću, i to već danas, krenuti u akciju legalnim putem", poručio je Barella putem Instagram storyja na kojem je postavio fotografiju novinskog članka.

Linker
29. travanj 2024 18:57