Marco Luzzani/Getty Images
TO SE TAKO NE RADI

DOSTA JE BILO! LEGENDA PROGOVORILA O NEPRAVDI PREMA NIKOLI KALINIĆU Prvo ga je izbacio iz momčadi, a sada svima koji mu zvižde poslao snažnu poruku!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2018. 20:27

Milanov trener Gennaro Gattuso stao je u obranu hrvatskog napadača Nikole Kalinić.

Upravo Gattuso je nakratko bio izbacio hrvatskog napadača iz momčadi zbog nedovoljnog zalaganja na treninzima, ali jedna stvar ga je zasmetala u nedavnom derbiju protiv Napolija (0:0). Bili su to zvižduci tribina upućeni Kaliniću i to od strane Milanovih navijača.

"Ako pogledate utakmicu vidjet ćete da se sjajno kretao, ali momčad ga nije dobro opskrbljivala loptama. Njegovo kretanje je dobro. Istina je da je postizanje golova ključno, ali po mojem mišljenju nepravedno mu se zviždi", objasnio je Milanov trener, čija je momčad zabila tek dva gola u posljednje četiri utakmice.

Kalinić je ove sezone postigao 5 golova i upisao još 5 asistencija u 25 ligaških susreta za Milan u Serie A. Njegovo ime kroz medije često se spominje u kontekstu potencijalnog transfera, najčešće u Kinu.

Soccer Football - Serie A - Benevento Calcio vs AC Milan - Stadio Ciro Vigorito, Benevento, Italy - December 3, 2017   AC Milan coach Gennaro Gattuso reacts   REUTERS/Ciro De Luca
REUTERS/Ciro De Luca

Linker
02. svibanj 2024 21:09