NICOLň CAMPO/DDP USA/PROFIMEDIA Nicolň Campo/ddp Usa/profimedia
VELIKA GESTA

FOTO Emotivan oproštaj navijača Intera od Marcela Brozovića, pogledajte kako se ‘Curva Nord‘ naklonila Vatrenom

‘Nikad ti nećemo moći dovoljno zahvaliti na nogometu koji si nam prikazivao‘, stoji u poruci
Piše: SNObjavljeno: 25. lipanj 2023. 17:57

Postat će najskuplji hrvatski sportaš i potpisati trogodišnji ugovor vrijedan 60 milijuna eura. Marcelo Brozović u 31. godini odlazi iz milanskog Intera, aktualnog doprvaka Europe, ali i iz europskog nogometa. I to barem na tri sezone, na koliko je dogovorio suradnju sa saudijskim Al Nassrom. Tamo će hrvatski reprezentativni veznjak igrati s Cristianom Ronaldom, ali i još pokojom drugom zvijezdom koja će kroz ljeto stići u jedan od četiri najjača saudijska kluba.

Talijanski Sky Sport još je ranije objavio da je dogovorena odšteta Interu 23 milijuna eura, a da će Brozović po svakoj od sezona u SA zaraditi 20 milijuna eura. Prije osam godina prvi je puta obukao Interov dres, došašvši na San Siro iz zagrebačkog Dinama, a u Interu je odigrao 331 susret uz 31 zabijen pogodak i 43 asistencije.

Na odlasku iz kluba, posebnu poruku ostavili su mu navijači Intera. Curva Nord posvetio mu je objavu na Instagram Storyju:

- Nikad ti nećemo moći dovoljno zahvaliti na nogometu koji si nam prikazivao. Uvijek si znao pošteno natopiti svoj dres znojem, od prvog do posljednjeg dana. Hvala ti Marcelo i sretno - napisali su mu.

image

Objava navijača na Instagramu

INSTAGRAM SCREENSHOT

Linker
17. svibanj 2024 12:25