LISA GUGLIELMI/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Lisa Guglielmi/livemedia/shutterstock Editorial/profimedia
RASTANAK JE IZGLEDAN

Englezi jednim potezom jasno dali do znanja kakvi su planovi, West Ham donio konačnu odluku oko Nikole Vlašića

Vlašić je upisao 31 nastup za Čekićare u svim natjecanjima postigavši ​​jedan gol
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 07. veljača 2023. 15:29

Čekićari Arthur Masuaku i Nikola Vlašić uklonjeni su sa službene stranice West Hama, nema ih na popisu igrača. Do prije nekoliko dana bili su na tom popisu s oznakom ‘na posudbi‘, ali više ih tamo nema.

Conor Coventry i Nathan Trott također su na posudbama, ali njih i dalje možete pronaći na službenoj stranici kluba. I na popisu U21 momčadi navedena su trojica igrača koji su trenutno vani na posudbi.

Nikola Vlašić je na posudbi u Torinu s opcijom otkupa za 15 milijuna eura. Talijanski klub plaća 85% njegove tjedne plaće od prijavljenih 70,000 funti, a West Ham subvencionira preostalih 15%.

Vlašić je upisao 31 nastup za Čekićare u svim natjecanjima postigavši ​​jedan gol, David Moyes ga smatra viškom, pa će očito biti prodan bez obzira na to hoće li Torino prihvatiti opciju ili ne. Moyes ga po svemu ne vidi u svlačionici, premda je još nedavno bilo pisano da bi West Ham mogao inzistirati na Vlašićevom povratku već u siječnju. Hrvat u Torinu u 24 nastupa ima po četiri gola i asistencije.

Arthur Masuaku je na posudbi u Bešiktašu. West Ham je uključio opciju za kupnju od 2,2 milijuna eura (1,93 milijuna funti), ali je neizvjesno hoće li Turci prihvatiti tu opciju. Po svemu i on više nije opcija za West ham.

Linker
24. travanj 2024 20:04