MIGUEL MEDINA Afp
‘Rossoneri‘ u problemima

Evo kako su Ibrahimović i Mandžukić reagirali dok se Milan mučio na terenu, Pioli nezadovoljan

Nakon novog posrtanja Milanu prijeti povećavanje bodovnog zaostatka za gradskim rivalom
Piše: SNObjavljeno: 04. ožujak 2021. 09:01

Stefano Pioli nije skrivao razočaranje nakon što je njegov Milan odigrao mršavih 1:1 protiv Udinesea u 25. kolu Serie A.

Na kraju su 'Rossoneri' spašavali bod budući je Kessie duboko u sudačkoj nadoknadi iz jedanaesterca postavio konačan rezultat. Za vodećim Interom Milan sada zaostaje tri boda uz utakmicu više. Inter večeras igra u gostima kod Parme.

image
MIGUEL MEDINA Afp

"Željeli smo pobjedu i ovo je šteta. Znali smo da će nam biti teško protiv momčadi u kojoj svi igrači stoje iza lopte. U nedjelju smo igrali protiv momčadi koja je željela igrati (Roma), a sada se Udinese odlučio na ovakvu vrstu igre", rekao je Pioli.

image
MIGUEL MEDINA Afp

Milan je protiv Udinesea igrao bez Zlatana Ibrahimovića, Hakana Calhanoglua i Marija Mandžukića, a Rafael Leao, kojeg je Pioli bacio 'u vatru', nije uspijevao naći rješenje protiv Udineseove obrane.

"Rafa ima karakteristike koje više odgovaraju za napad na otvoreni prostor, a u zatvorenim formacijama ne pokazuje lukavost da predvidi potez braniča. Nedostajale su nam karakteristike za ovakav tip utakmice. Nismo imali dva napadača u momčadi", zaključio je Pioli.

image
MIGUEL MEDINA Afp

A kamere su uhvatile trio Ibrahimović, Mandžukić, Calhanoglu na klupi kako nezadovoljno promatra događaje na travnjaku. Mnogi su uvjereni kako bi s njima na terenu utakmica Milan - Udinese imala drugačiji epilog...

Linker
25. travanj 2024 00:53