Dušan Vlahović je napustio Fiorentinu i otišao u Juventus

 GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
RUŽAN RASTANAK

Fiorentina zbog Vlahovića navijačima ponudila nesvakidašnju akciju, predsjednik kluba iznio žestoke optužbe

‘Htjeli su zaraditi na nama... Njegovi agenti bili su nepošteni, bili su lažljivci‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. veljača 2022. 22:15

Dušan Vlahović je dres Fiorentine zamijenio Juventusovim. Klub iz Firence će inkasirati 85 milijuna eura, a izgleda da svojeg donedavnog igača žele što prije zaboraviti. Ne žele čak ni vidjeti njegovo ime na tribinama, barem ako je suditi po akciji koju su ponudili svojim navijačima.

Ako ste navijač Fiorentine i imate njihov dres s brojem 9 na kojem stoji prezime Vlahović, sada za 20 eura možete u službenom klupskom dućanu pokraj stadiona Artemio Franchi zamijeniti prezime. Novo prezime koje će vam staviti na dres umjesto Vlahovićevog je Cabral, a ako to ne želite, možete staviti vlastito prezime za istu cijenu.

Upravo je 23-godišnji Brazilac Cabral stigao kao zamjena za Vlahovića. Fiorentina ga je dovela iz Basela za 14 milijuna eura. Cabral je ove sezone u 31 utakmici zabio 27 golova i upisao osam asistencija pa je kao takav idealna zamjena za Vlahovića.

A spomenimo i da je na transfer srpskog napadača žestoko reagirao predsjednik Fiorentine Rocco Commisso. On je, naime, prozvao Vlahovića i njegove agente zbog načina na koji su se ponijeli u cijeloj priči.

"Svima je bilo jasno da je već s nekim imao dogovor. Pa čovjek je rekao ne na svaku ponudu. Išao sam mnogo puta i u Englesku, no svaki put bi on rekao - ne. Htio je ostati dok mu ne istekne ugovor i tako uništiti Fiorentinu. Njegovi agenti htjeli su smanjenje naknade za transfer od 10 posto i ekskluzivna prava za pregovore o njegovom sljedećem potezu. Htjeli su zaraditi na nama, stoga je njegova sadašnja prodaja bila jedna izvrsna operacija. Njegovi agenti bili su nepošteni, bili su lažljivci. Imali smo dobar sastanak još u studenom, očekivao sam pozitivan odgovor jutro nakon toga, kako bi potpisao ugovor, ali umjesto toga tražili su dvostruko više", požalio se Commisso.

Linker
20. travanj 2024 02:54