LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA
SAGA SE NASTAVLJA

FOTO: Osvanula žestoka poruka za Igora Tudora! Ultrasi uvredom jasno poručili što misle o hrvatskom treneru

Ako napusti Lazio, kao prva u redu čekanja za usluge 46-godišnjeg Hrvata nameće se Bologna
Piše: SNObjavljeno: 05. lipanj 2024. 07:57

Nastavlja se saga na relaciji Igor Tudor - uprava Lazia. Saga karakteristična za praktički svaki angažman splitskog stručnjaka, a koja je sada dobila novi nastavak.

Već smo pisali da bi hrvatski trener mogao dobiti otkaz u rimskom klubu, po navodima talijanskog nogometnog insajdera Nicole Schire Tudorova je budućnost upitna zbog loših odnosa s puno igrača (Guendouzi, Rovella, Isaksen, Cataldi, Immobile, Romagnoli i Luis Alberto) te Lazio još razmišlja hoće li nastaviti s Tudorovim projektom ili promijeniti trenera.

Ubrzo su se po tom pitanju oglasili i Lazijevi najžešći navijači s prilično direktnom porukom upućenom 46-godišnjem Tudoru.

- Kao trener, tek ga treba ocijeniti... Kao osoba, Tudor je govno od čovjeka.

Tudor je u Lazio stigao u ožujku ove godine i potpisao ugovor do ljeta 2025., uz opciju produženja na još jednu sezonu. U svakom slučaju, vrlo loš početak za Tudora u slavnom rimskom klubu, trzavice s klupskim vodstvom još su se mogle okarakterizirati kao nedefinirane glasine, međutim preko nepovjerenja koje su mu navijači jasno prikazali teško će prijeći.

Kao prva u redu čekanja za Tudorove usluge nameće se Bologna, koja je netom završenu sezonu zaključila na petom mjestu Serie A. Kreator ovosezonskog Bologninog uspjeha bio je Thiago Motta, koji je u međuvremenu prešao na klupu Juventusa, a za Tudora bi prelazak u Bolognu bio u jednu ruku iskorak, s obzirom da bi ga dočekalo igranje u Ligi prvaka iduće sezone.

Linker
05. lipanj 2024 07:59