Josip Brekalo u dvoboju Hrvatske protiv Francuske

 FRANCK FIFE Afp
KOJA JE NAJBOLJA OPCIJA?

Gdje će bivši Vatreni? Žele ga Dinamo i dva kluba iz ‘liga petice‘, a sada se u igru uključio talijanski velikan

Ove sezone se nije naigrao za Wolfsburg, a na ljeto mu istječe ugovor pa će biti slobodan igrač.
Piše: SNObjavljeno: 10. siječanj 2023. 19:41

Gdje će karijeru nastaviti Josip Brekalo? Ovaj 24-godišnji sada već bivši hrvatski reprezentativac se ove sezone nije naigrao u Wolfsburgu kojeg vodi Niko Kovač, a oko njega se praktično svakodnevno spominje zanimanje mnogih klubova.

Pisalo se o mogućnosti da se Brekalo vrati u Dinamo i to na posudbu, ali ta je opcija otpala, a najizglednije je da bi 24-godišnji krilni napadač karijeru mogao nastaviti u Italiji.

Najveći interes za njega je pokazala Monza, a talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio tvrdi kako se sada u igru uključila i Fiorentina. No, za razliku od Monze, Fiorentina Brekala ne bi dovela danas već bi čekala ljeto, kada mu istječe ugovor, i dovela ga u statusu slobodnog igrača.

Osim talijanskih klubova, oko Brekala se spominjao i španjolski Getafe, a bilo kako bilo izgledno je da će on uskoro imati peti klub u karijeri Iz Dinama je 2016. prešao u Wolfsburg koji ga je slao na posudbe u Stuttgart i Torino. Upisao je i 33 nastupa za Vatrene u kojima je postigao 4 gola.

Linker
25. travanj 2024 10:41