ANDREA AMATO Dppi Via Afp
NAJLUĐA ZAVRŠNICA IKAD

Giroud je ispao heroj, ali dogodio se još jedan nevjerojatan detalj: ‘Rekli smo mu da je prenizak‘

Francuz je u izjavi nakon utakmice dodao kako Maignanu neće vratiti dres u kojem je završio utakmicu
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 09. listopad 2023. 07:24

Kada je nakon utakmice izašao pred kamere kamere Sky Sporta, Oliviera Girouda predstavili su kao napadača i golmana Milana.

Iskusni Francuz stavio je rukavice na ruke nakon isključenja Maignana u 98. minuti utakmice protiv Genoe jer trener Milana je već potrošio sve izmjene, a onda se premetnuo u junaka.

Tek što je stao među vratnice spasila ga je greda, a onda je u 14. minuti sudačke nadoknade hrabrom i sjajnom intervencijom skinuo loptu s noge Puscasa i tako sačuvao pobjedu svoje momčadi.

- Osjećaj nakon te obrane bio je gotovo kao kad zabijem gol... Nemam ja kretnje kao vratari, radio sam stvari po osjećaju. Kod te intervencije sam ozlijedio ruku, ali to je nevažno - kazao je Francuz koji je, priznao je, ostvario svoj san.

- Kao dječak sam silno želio biti golman. Sada sam taj san ostvario - rekao je dodajući kako Maignanu neće vratiti dres u kojem je završio utakmicu.

- Nema šanse. Uramit ću ga.

Trener Milana Stefano Pioli otkrio, pak, kako se prvi za golmansku dužnost javio - Christian Pulišić.

- Ovako nešto mi se nikada prije nije dogodilo... Pulišić je htio stati na gol, ali smo mu rekli da je prenizak - kazao je Pioli.

Linker
04. svibanj 2024 21:29