MIGUEL MEDINA Afp
KRATKOG PAMĆENJA

Giroud nije slučajno dobio crveni, mnogi smatraju kako je za to imao dobar razlog, a njegov izgovor je čudo

Momčad Milana za tri dana igra u gostima protiv Cremonesea i Giroud će propustiti tu utakmicu
Piše: SNObjavljeno: 06. studeni 2022. 08:35

Momčad Milana je sinoć stigla do vrijedne pobjede protiv Spezije i to u samoj završnici utakmice, točnije u 90. minuti kada je mrežu gostiju na spektakularan način zatresao Francuz Olivier Giroud koji je na kraju isključen, a mnogi smatraju kako je to učinio namjerno.

Naime, nakon što je postigao pogodak Giroud je odlučio skinuti dres zbog čega je zaradio drugi žuti karton odnostno isključujući crveni. Mnogi smatraju da je Giroud namjerno dobio crveni karton kako bi što manje igrao do nadolazećeg Svjetskog prvenstva.

Momčad Milana za tri dana igra u gostima protiv Cremonesea i Giroud će propustiti tu utakmicu, dok bi na raspolaganju Pioliju trebao biti u domaćnoj utakmici protiv Fiorentine. Najzanimljiviji od svega u čitavoj priči je izgovor Girouda koji tvrdi kako je zaboravio da ima žuti karton kojeg je dobio svega sedam minuta prije isključenja.

Ali, kako god bilo možda i nije za zamjeriti Giroudu, jer mnogi nogometaši su mislima odavno u Kataru. Niti Lionel Messi u nedjelju neće igrati za PSG, a vjerojatno više nikako do odlaska na reprezentativnu pauzu.

image
MIGUEL MEDINA Afp

Linker
27. travanj 2024 06:32