Nikola Vlašić u dresu Torina

 FC TORINO/TWITTER
DOŠAO NA POSUDBU

Gotovo je, gotovo! Nikola Vlašić predstavljen u novom klubu, Vatreni nije skidao osmijeh s lica

Nikola Vlašić se nada da će uhvatiti pravu formu pod vodstvom hrvatskog trenera Ivana Jurića.
Piše: SNObjavljeno: 11. kolovoz 2022. 16:29

Gotova je i ta sapunica - Torino je službeno predstavio Nikolu Vlašića kao svojeg igrača. Fotografije nasmiješenog hrvatskog reprezentativca objavljene su na klupskim internetskim stranicama i društvenim mrežama.

Tako je i službeno potvrđeno ono o čemu smo pisali posljednjih dana - Vlašić će sljedeću sezonu igrati u Torinu kao posuđeni igrač West Hama, a talijanska momčad ima pravo otkupa za 15 milijuna eura.

Podsjetimo, 24-godišnji Vlašić je, nakon Hajduka, Evertona i moskovskog CSKA, prošlog ljeta došao u West Ham. No, nije se naigrao u redovima ‘Čekićara‘ pa se o njegovom odlasku pričalo već u zimskom prijelaznom roku. Do odlaska iz West Hama tada nije došlo jer su Englezi postavili previsoke zahtjeve, ali sada su oni smanjeni pa će Vlašić sljedeću sezonu igrati u Torinu.

Vlašić je izričito želio upravo ovaj transfer jer će ga u talijanskom klubu voditi hrvatski trener Ivan Jurić koji je prošle sezone u svojim redovima imao Marka Pjacu i Josipa Brekala. No, obojica su se vratila s posudbi u svoje matične klubove - Pjaca u Juventus, a Brekalo u Wolfsburg.

Linker
25. travanj 2024 23:03