Marcelo Brozović ostaje u Interu

 ALEX NICODIM/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Alex Nicodim/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
ČEKA SE SLUŽBENA POTVRDA

Gotovo je! Vatreni konačno potpisuje novi ugovor, sve je bilo odlučeno već prije nekoliko dana

Hrvatski reprezentativac riješio je pitanje svoje budućnosti nakon što se pisalo da ga želi Barca
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 21. veljača 2022. 14:33

Marcelo Brozović ostaje u Interu! Iako je Barcelona s njim imala velike planove, oni su se izjalovili jer će hrvatski reprezentativni veznjak tijekom današnjeg dana produljiti ugovor sa svojim aktualnim klubom.

Brozovićev postojeći ugovor isticao je na kraju sezone, ali je talijanski velikan nakon dugih i dosta zahtjevnih pregovora na kraju ipak uspio u svojim redovima zadržati jednog od ključnih prvotimaca.

Sky Sports Italia javlja da će Brozović danas potpisati produljenje ugovora s Interom, dok se službena obavijest iz kluba očekuje danas ili sutra.

Barcelona je prije nekoliko tjedana pokušala uvjeriti Brozovića da joj se priključi na početku nove sezone i to kao igrač bez odštete. Međutim, argumenti iz Katalonije očito nisu bili dovoljno jaki za hrvatskog 'maratonca' kojeg se zimus povezivalo i s mogućim odlaskom u Tottenham.

Na kraju je 29-godišnji Brozović odabrao ostanak u Milanu. Koliko je važan Interu, dovoljno govori i činjenica da je propustio tek dvije ovosezonske utakmice, nije igrao protiv Empolija u Kupu te protiv Sassuola u neočekivanom nedjeljnom prvenstvenom porazu na domaćem terenu. Brozović je za Nerazzurre odigrao 275 utakmica u kojima je postigao 26 pogodaka te upisao 35 asistencija.

Pozadinu pregovora otkrio je na svom Twitter profilu poznati talijanski novinar Fabrizio Romano, čija su specijalnost nogometni transferi.

''Marcelo Brozović će danas potpisati novi ugovor s Interom. Posao je dogovoren, a konačni je sporazum postignut na verbalnoj razini prije nekoliko tjedana. Sad će se to staviti i na papir, u pitanju su sati. Brozović je imao samo jednu opciju, želio je ostati'', tvrdi Romano.

Ipak, klub neće objaviti transfer danas, jer, kako dodaje Romano, zapelo je negdje u papirima...

Linker
19. travanj 2024 10:30