MARCO BERTORELLO Afp
UTRKA S VREMENOM

Hendikep za Napoli u jednoj od najvažnijih utakmica godine: Okršaj s Milanom propušta najbolji strijelac?

‘Morali smo mu dati još malo vremena za oporavak. Nakon ozljede samo je lagano trenirao‘
Piše: HinaObjavljeno: 08. travanj 2023. 10:20

S Osimhenom moramo biti jako oprezni, nadam se da će igrati protiv Milana u Ligi prvaka, ali još nismo sigurni, rekao je Luciano Spalletti, trener nogometaša Napolija.

Tijekom reprezentativnog tjedna, dok je nastupao za svoju Nigeriju, Osimhen je ozlijedio mišić nakon čega je najbolji igrač Napolija propustio dvije prvenstvene utakmice, protiv Milana i Leccea ovog petka gdje je Napoli s 2-1 slavio u gostima.

"Osimhen je nogometaš koji bi igrao u svakoj utakmici. Kod njega ništa nije sporno, ali zato liječnici, moj stožer i ja moramo biti jako oprezni s njim. Da je igrao protiv Leccea riskirao bi pogoršanje ozljede. Morali smo mu dati još malo vremena za oporavak. Nakon ozljede samo je lagano trenirao, ali treba vidjeti kako će reagirati kod većih napora“, rekao je Spalletti o svom najjačem adutu prije četvrtfinalnih susreta Lige prvaka protiv Milana.

Prva se utakmica igra u srijedu, 12. travnja, u Milanu, a Osimhen je s 21 pogotkom prvi strijelac Serie A i predvodnik sjajnog Napolija ove sezone koji je na sigurnom putu osvajanja naslova prvaka Italije, s tim da klub iz Napulja ima i velike ambicije u Ligi prvaka.

Linker
12. svibanj 2024 02:15