Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
MORAJU SE PROBUDITI

HRABAR ISTUP VATRENOG ASA Prozvao vlastite suigrače: 'Neki su se malo opustili i evo nas u problemima, puno toga je nejasno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. ožujak 2017. 21:25

Milan Badelj igra svoju treću sezonu u Fiorentini. Viole su u tom razdoblju nekako navikle svoje navijače na vrlo dobre rezultate, a budući da su nakon 27 odigranih kola tek na osmom mjestu Serie A s čak deset bodova manje od zadnjeg mjesta koje vodi u Europu, hrvatski je veznjak odlučio javno kritizirati neke od suigrača te tako pokušati potaknuti svojevrsno buđenje i povratak u formu.

"Mi smo dobra momčad, ali nismo na razini Barcelone ili Reala. Mislim da su se poneki malo opustili i evo našli smo se u problemima. Prošle smo sezone počinjali utakmicu velikom brzinom i u pravilu brzo vodili 1:0 što nam je davalo samopouzdanja. Ove godine kao da je puno toga nejasno", rekao je Badelj pa se osvrnuo i na ispadanje u Europskoj ligi od Borussije Mönchengladbach:


All Goals & highlights - Fiorentina 2-4... by fabiolafarrelly

"Često razmišljamo o toj utakmici. Imali smo 2:0 u uzvratu i bili blizu trećeg gola, ali onda se dogodio onaj penal i to je totalno promijenilo utakmicu. Počeli su nam zabijati i to je bio kraj. Nemamo nikakve isprike, to je samo naša sramota s kojom moramo živjeti."

Linker
23. travanj 2024 15:22