Marcelo Brozović

 SCREENSHOT
INTEROV JUNAK

Hrvat izazvao ludnicu na San Siru, pa otkrio: ‘Svađa između igrača i Uprave? Razgovarali smo, samo ću to reći‘

‘Koliko je teška pobjeda? Jako teška i jako važna. Znali smo da nas čeka težak meč‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 11. rujan 2022. 08:19

Junak San Sira Marcelo Brozović bio je jako sretan nakon što je golom u zadnjim minutama presudio Torinu, to mu je bio eć drugi gol sezone. No, nakon utakmice dočekala su ga i neka neugodna pitanja o situaciji u Interu.

"Svađa između nas igrača i Uprave? Reći ću vam samo da smo razgovarali. To je to", kazao je hrvatski veznjak te se okrenuo utakmici:

"Koliko je teška pobjeda? Jako teška i jako važna. Znali smo da nas čeka težak meč, Torino igra presing cijelim terenom. Bili smo u nevolji prije utakmice zbog loših rezultata, bilo je važno da se vratimo i pobijedimo. Radimo jače i intenzivnije, neke utakmice nismo utakmice nismo odigrali kako znamo, ne radimo neke stvari kako znamo, ali treba raditi i ići dalje, mora se igrati i pobjeđivati. Problemi između trenera Inzaghija i navijača? Trebali smo ovu pobjedu za njega i za sve nas, za sve one koji navijaju za Inter."

image

Marcelo Brozović

SCREENSHOT

Simone Inzaghi također jako dobro shvaća veliki značaj pobjede protiv Torina.

"Važan dan, kao momčad smo ostvarili protiv protivnika s kojim se teško suočiti. Svi smo zajedno patili zadnjih dana, zato smo jako trebali pobjedu. Kao Inter imamo obavezu pobjeđivati. Prije nekoliko dana smo se susreli s Bayernom za kojeg mislim da je najbolja momčad na svijetu po intenzitetu igre. Nakon tako teške utakmice i bolnog poraza, meni kao treneru borba koju smo pokazali protiv Torina i način na koji smo pobijedili predstavlja veliko zadovoljstvo. Pobjede donose samopouzdanje, Šest je utakmica odigrano u prvenstvu, dobili smo četiri. Rastemo i pojedinačno i kao momčad. Sada se pripremimo za nezgodno gostovanje protiv Viktorije Plzen."

image

Marcelo Brozović

SCREENSHOT

Linker
25. travanj 2024 09:48