Valerio Pennicino/Getty Images) / Getty Images
U FORMI

HRVATSKI GOLGETER NE PRESTAJE TRESTI MREŽE Zabio i Espanyolu na generalci uoči početka Serie A

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 14. kolovoz 2016. 00:59

Juventus je večeras remizirao (2:2) s Espanyolom u pripremnom dvoboju, a hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić zabio je jedan pogodak za talijansku momčad dok je Marko Pjaca dobio posljednjih pola sata.

Mario Mandžukić je postigao pogodak u 54. minuti za 1:1, a kasnije je za Juventus poentirao i Paulo Dybala u 90. minuti čime je postavio konačnih 2:2. Mandžukić je igrao do 60. minute kada ga je zamijenio sunarodnjak i novopridošlo pojačanje Marko Pjaca.

Utakmica je igrana u Modeni na stadionu Braglia, a trener Massimiliano Allegri je izabrao formaciju 3-4-1-2 pri čemu su Mandžukić i Higuain zauzeli mjesta u napadu, a iza njih je bio Pereyra. Strijelci za španjolsku momčad su bili Baptistao i Moreno. Talijansko prvenstvo počinje sljedećeg vikenda, a torinska momčad ga otvara domaćom utakmicom protiv Fiorentine.

Mandžukić je pogotkom Espanyolu potvrdio odličnu formu iz proteklih tjedana, zabio je, između ostalog, West Hamu prije nekoliko dana na otvaranju Olimpijskog stadiona kada je upisao i asistenciju.

Linker
18. svibanj 2024 08:06