ALESSANDRO GAROFALO/LAPRESSE/PROFIMEDIA Alessandro Garofalo/lapresse/profimedia
TORINOVE GRANATE

Hrvatsko-srpski tandem postaje hit: ‘Njih dvojicu klub mora otkupiti, oni jamče veliku budućnost‘

‘Luksuz za Torino. Izvrsna klasa, sjajna fleksibilnost. Djelovao je kao lažni broj 9...‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 10. studeni 2022. 11:09

Nikola Vlašić (25) odigrao je još jednu sjajnu utakmicu za Torino, ovaj put u pobjedi (2:0) protiv Sampdorije. Hrvatski ofenzivac zaigrao je ovaj put na poziciji lažne devetke i uz srpskog krilnog napadača Nemanju Radonjića bio je igrač utakmice. Zabio je gol, te upisao asistenciju Radonjiću. U Gazzetti su obojica dobili "sedmice", uz naslov da su oni "Torinove granate".

TuttoMercato je Vlašiću dao ocjenu uz sljedeći opis: "Luksuz za Torino. Izvrsna klasa, sjajna fleksibilnost. Djelovao je kao lažni broj 9, sjajno surađujući s ofenzivnim veznim igračima. Napravio je sjajnu akciju s Radonjićem koje je Srbina dovela do gola, te pokazao da zna sačuvati loptu leđima okrenut golu, te je prevesti u mrežu."

image

Nemanja Radonjić (Lijevo)

MARCO BERTORELLO Afp

I ostali mediji na sav glas hvale tandem - Vlašić - Radonjić kao glavnu polugu Jurićevog Torina. Zanimljivo, obojica su na posudbi, te obojica imaju otkupnu klauzulu. Radonjić je igrač Tudorovog Marseillea, a Torino ga može otkupiti za 1,9 milijuna, što je prava sitnica za ovog sjajnog driblera koji napreduje iz utakmice u utakmicu.

Vlašićeva cijena je 15 milijuna eura, ali kako TuttoMercato piše njegova je tržišna vrijednost već sada iznad tog iznosa i Torino može samo profitirati da ga već u zimi otkupi. U 14 nastupa u Serie A Vlašić je na četiri gola i dvije asistencije.

"Torino čeka velika budućnost s Radonjićem i Vlašićem", naslov je teksta u Tuttosportu. I potvrda da Vlašić SP u Kataru čeka u sjajnoj formi

Linker
24. travanj 2024 19:27